• Aparat de gatit Sous-vide Zass ZSVC 01, 800 W, 10 l, Temperatura ajustabila 0-99 C, Temporizator 0-24 ore (Inox)
Aparat de gatit Sous-vide Zass ZSVC 01, 800 W, 10 l, Temperatura ajustabila 0-99 C, Temporizator 0-24 ore (Inox)

Aparat de gatit Sous-vide Zass ZSVC 01, 800 W, 10 l, Temperatura ajustabila 0-99 C, Temporizator 0-24 ore (Inox)

Descriere

  Confortul este la indemana ta cu noua serie de aparate de gătit Sous Vide ZASS®   Vremurile in care traim ne determina sa acordam o tot mai mare valoare timpului. Pentru o masa reusita in familie este necesar sa dedici timp si dragoste prepararii mancarurilor. Foloseste-ti timpul pentru activitatile care iti fac placere si concomitent prepara retete delicioase prin metoda de gatit in Sous-vide. Descopera arta gatitului in Sous-Vide!   DE CE SA ALEGI UN APARAT DE GATIT IN SOUS-VIDE ZASS? » gateste fara efort cu rezultate uimitoare » evita pierderile din alimente (de masa si nutrienti) » previne supra-gatitul si uscarea alimentelor » nu este necesara supravegherea gatirii » gatesti nu doar o masa buna cat o masa perfecta » prepara uniform mancarurile     Capacitate: 10 litri   Potrivit unei mese cu familia   Temporizator   Temporizator si temperatura reglabila.   Setare putere   Permite gatire uniforma datorita termostatului de inalta precizie (diferenta maxima de 0,3 °C).   Control tactil   Panou de control tactil si afisaj mare LED.   Temperatura de gatire   Interval reglaj temperatură: 0-99 °C.   Afișaj LCD   Afișaj LCD iluminat pentru: temperatura selectată, temperatura curentă și temporizator.   AVANTAJELE GATIRII IN SOUS VIDE   - preparatele sunt sanatoase si hranitoare, cu gust perfect, pastrandu-si aroma si savoarea - aparatul gateste rapid, fara efort si cu rezultate uimitoare carnuri fragede si suculente - aparatul preparara uniform alimentele, de la exterior spre interior, evitand pierderile de masa si nutrienti, prevenind supra-gatirea si uscarea alimentelor - nu este necesara supravegherea gatirii, panoul de comanda cu afisajul LCD iluminat si fereastra de gatire ajuta la observarea intregului proces fara a interveni asupra programului selectat automat     SETARI PRECISE ALE COMENZILOR, AFISAJ LCD   Marele avantaj al Aparatului de gatit in Sous-Vide ZASS ZSVC 01 este acela ca prin setarea corecta a duratei si temperaturii de preparare si datorita termostatului de inalta precizie, hrana este preparata uniform, pe toata durata de procesare a alimentelor, de la exterior spre interior, pastrandu-si fragezimea si suculenta. Metoda Sous-Vide nu permite ca alimentele sa intre in contact cu apa, uleiul sau aerul fierbinte din cuptor, aceste preparate fiind sanatoase si hranitoare, cu un gust perfect, pastrandu-si aroma si savoarea. Panoul de comanda cu afisajul LCD iluminat si fereastra de gatire ajuta la observarea intregului proces fara a interveni asupra programului selectat automat.       GATIRE PROFESIONISTA   Chefii si clientii restaurantelor au descoperit beneficiile pentru sanatate si savoarea preparatelor gatite in Sous-Vide. De aceea multi dintre noi ne dorim „sa aducem acasa” acest mod de a gati. Tot ce avem nevoie este un aparat de gatit in Sous-Vide, un aparat de vidat si pungi sau role pentru vidare. Aparatul de gatit in Sous-Vide te ajuta atunci cand vrei sa gatesti nu doar o masa buna cat, o masa perfecta! Preparatele gatite in Sous-Vide: sanatoase, hranitoare, cu gust perfect, pastrandu-si aroma si savoarea unica.       PRINCIPIU DE FUNCTIONARE   Aparatul de gatit in Sous-Vide este folosit pentru gatirea alimentelor in pungi vidate gofrate prin introducerea acestora intr-o baie de apa. Procesul de vidare in pungi gofrate este unul inovator si este bazat pe un sistem care exercita aceeasi presiune pe toata suprafata foliei, obtinandu-se aceeasi densitate in masa ambalata, ceea ce asigura o gatire uniforma, de calitate. Metoda de gatit in sous-vide: - este o metoda de preparare automata a hranei etansate in vid si scufundate in apa la o temperatura controlata cu precizie - pastreaza prin gatire sub vid toate aromele si calitatile nutritive ale alimentelor preparate, dand o savoare unica mancarii       VIDAREA SI GATIREA IN SOUS VIDE   Punga pentru vid gofrata (embosata) este alegerea perfecta pentru gatire in Sous-Vide. Procesul de vidare in pungi gofrate este unul inovator si este bazat pe un sistem care exercita aceeasi presiune pe toata suprafata foliei, obtinandu-se aceeasi densitate in masa ambalata, ceea ce asigura o gatire uniforma, de calitate.  

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator